Състезателите от спортен клуб “JPTA”  се представиха отлично на Държавното първенство по скокове на батут, провело се в гр. Габрово на 24-27.06.2021 г. Със своите 12 представители спортният клуб успя да завоюва:

4 – сребърни медала
2 – бронзови медала
2 – златни медала  “най-малък проспериращ участник”

При най-малката възрастова група “деца до 8 г.”  при момичетата,  Жаклин Иванова, която е само на 5 години, успя да покрие изискванията за участие в турнира, изпълни своите комбинации, с което заслужи медал за “най-малък проспериращ участник”.
При момчетата, четиригодишният Мартин Христов успя да пребори над 20 участници във възрастта “до 8 г.” и се класира на финал, на който остана на 10 място; той е вторият състезател, успял да вземе приза “най-малък проспериращ участник”. Жаки и Марти са единствените наградени състезатели с тази награда от Българска Федерация скокове на батут. Във същата възрастова група, най-голямата надежда Георги Иванов, за който бе първо състезание остана на 12то място във финала, след като не успя да изиграе своята комбинация.
Във възрастта “деца  9-10 г.” Теодор Босев (9 г.) успя да се класира на финал, в който остана на 5то място с минимална разлика от призовите места. Теодор, в тандем с Йоан Александров, пребориха конкуренцията в дисциплината “батут синхрон” и се наградиха със своя първи сребърен медал от Държавно първенство.
При по-големите  “деца 11-12 г.” миналогодишните сребърни медалисти при синхронната надпревара, Александър Александров и Валентин Стайков,  изпълниха своите комбинации с минимални грешки, което ги остави на крачка от медала и завършиха на 4то място.
Девойките в лицето на Сияна Пачова (11 г.)  и Антония Тодорова (12 г.) се представиха отлично и впечатлиха съдиите със своите сложни съчетания. На финала Антония завоюва бронзов медал. Сияна, която се състезава с една година по-големи от нейната възраст, остана на 6то място.
Треньорите Ясен Иванов и Красимир Ангелов определят участието на своите възпитаници за  успешно и се надяват занапред  да печелят медали на международни турнири.
СК “JPTA” е най-младият спортен клуб по Скокове на батут в България. За втора поредна година взема участие на Държавно първенство, на което отбелязва огоромен напредък в развитието на спорта.