На провелия се за осми пореден път държавен турнир Купа “Независимост” гр. Габрово, отборът на спортен клуб “JPTA” София в състав:

-деца до 8 години: Жаклин Иванова, Иван Туечки, Мартин Христов, Лъчезар Маринчев
-деца 9-10 години: Йоан Александров, Георги Иванов, Венцислав Иванов
-младежи 11-12 години: Ирина Лобошка, Сияна Пачова, Мирослав Стефанов, Никола Александров
-юноши 13-14 години: Антония Тодорова, Франки Халед, Димитър Станев, Александър Александров

Завоюва трето място в отборния шампионат.
Спечелени медали:
– 6 златни 
– 7 сребърни
– 5 бронзови

Треньорите, Ясен Иванов и Красимир Ангелов, са изключително доволни и радостни от спечелената отборна купа, която е първа за отбора и спортния клуб, основан през 2020г. 

“Само за две години успяхме да се намесим в челната тройка на България. Работим усърдно и ще продължим в същия дух докато не спечелим и първото място, но там не свършват мечтите ни.
Развиваме и не само професионален спорт (спорт за високи постижения), а и масов спорт (спорт за всички), който е в основата за развитието на спорта “Скокове на батут” в България. Тренировъчните занимания се провеждат за деца от 4 годишна възраст до всеки желаещ – без ограничение във възрастта. Радваме се на всеки един успех – както на състезания, така и в  тренировъчния процес. Всеки един малък успех в тренировките води до голям успех на състезание и развиването на характера и личността. Поздравяваме всички състезатели, родители и ръководството със заслужения успех. Вярваме в трудолюбието на нашите деца, както и в нас треньорите – ще продължим  “Скоковете на батут” като спорт, носещ отличия за България и развиването на  физичеката активност на населението.”

През месец ноември (13.11-29.11.2022) България е домакин на световното първенство по “Скокове на батут”, което ще се проведе в зала “Арена София” гр. София  (Арена Армеец). За закупуване на билети посетете: https://www.eventim.bg
Очакваме вашата подкрепа в залата и пожелаваме успешно представяне на целия национален отбор на предстоящото първенство.